zmień miasto
Jesteś tutaj:
ZNAJDŹ OFERTĘ PRACY
Rodzaj pracy
 
 
Branża
BRANŻE
ID:231562

Praktyki Letnie - Dział Produkcji







Zaplanuj swoje wakacje! Dołącz do naszego zespołu i sprawdź jak pracuje się
w międzynarodowym koncernie spożywczym!  Weź udział w praktykach:

Technology Engineering Development Program
Dział Produkcji
 
w Nowej Wsi Wrocławskiej k. Wrocławia


Jeśli jesteś osobą otwartą i chętną do podejmowanie nowych wyzwań zaaplikuj do programu
Technology Engineering Development Program



  • Studenci 4 i 5 roku lub absolwenci do dwóch lat po obronie kierunków studiów: technologia żywności, zarządzanie produkcją, inżynieria produkcji, towaroznawstwo
  • Wiedzy z zakresu 5S, GMP, TPM i narzędzi, np. SMED, GTSD
  • Podstawowej wiedzy z zakresu HACCP
  • Min. dobrej znajomości języka angielskiego
  • Bardzo dobrej znajomości aplikacji MS Office i środowiska Windows
  • Umiejętności analitycznych
  • Dokładności i skrupulatności
  • Odpowiedzialności za swoje działania
  • Umiejętności pracy w zespole i komunikatywności
  • Dobrej organizacji pracy

  • Praktyki w Dziale Produkcji w Zakładzie Produkcyjnym Nestlè Purina w Kaliszu trwające 3 miesiące od 1 lipca do 30 września.
  • Możliwość zdobycia doświadczenia w międzynarodowej firmie z branży FMCG
  • Współpracę z profesjonalnym i otwartym zespołem
  • Ciekawą pracę w dobrej atmosferze w dynamicznym środowisku o najwyższych standardach pracy

Jeśli powyższy opis Cię zainteresował nie zwlekaj i wyślij do nas swoje zgłoszenie klikając przycisk Aplikuj.Czekamy na Twoje zgłoszenie do 15 kwietnia 2017 roku.




Prosimy o dołączenie zgody na przetwarzanie danych osobowych. Zastrzegamy sobie prawo kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.

Zapraszamy również do aplikowania na naszą stronię www.nestle.pl zakładka kariera.
Technology Engineering Development Program
Dział Produkcji – Zakład produkcyjny Nestlè Winiary
w Kaliszu

Jeśli jesteś osobą otwartą i chętną do podejmowanie nowych wyzwań zaaplikuj do programu Technology Engineering Development Program

Jeśli jesteś osobą otwartą i chętną do podejmowanie nowych wyzwań zaaplikuj do programu Technology Engineering Development Program.

Od Kandydatów oczekujemy:
  • Studenci 4 i 5 roku lub absolwenci do dwóch lat po obronie kierunków studiów: technologia żywności, zarządzanie produkcją, inżynieria produkcji, towaroznawstwo
  • Wiedzy z zakresu 5S, GMP, TPM i narzędzi, np. SMED, GTSD
  • Podstawowej wiedzy z zakresu HACCP
  • Min. dobrej znajomości języka angielskiego
  • Bardzo dobrej znajomości aplikacji MS Office i środowiska Windows
  • Umiejętności analitycznych
  • Dokładności i skrupulatności
  • Odpowiedzialności za swoje działania
  • Umiejętności pracy w zespole i komunikatywności
  • Dobrej organizacji pracy
Oferujemy:
  • Praktyki w Dziale Produkcji w Zakładzie Produkcyjnym Nestlè
  • w Kaliszu trwające
  • 3 miesiące od 1 lipca do 30 września.
  • Możliwość zdobycia doświadczenia w międzynarodowej firmie z branży FMCG
  • Współpracę z profesjonalnym i otwartym zespołem
  • Ciekawą pracę w dobrej atmosferze w dynamicznym środowisku o najwyższych standardach   pracy
REKLAMA

Polecane oferty

Praktyki i Staże

Praktyki i Staże w branży

Praktyki i Staże na stanowisku

FB dlaMaturzysty.pl reklama